Anghel Iordănescu ne lasă în continuare în ceaţă: "Vreau să mă liniştesc". Cum a petrecut Budescu după cele două goluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tricolorii au sosit luni seară în România, după calificarea la Campionatul European în urma victoriei din Insulele Feroe.

Anghel Iordănescu a vorbit despre viitorul echipei naţionale, dar nu a dat un răspuns ferm când a fost întrebat dacă mai rămâne la echipa naţională a României:

"Până la Campionatul European ar trebui să apară câţiva jucători tineri şi trebuie să ne uităm cu atenţie şi la ehcipa de tienret şi la grădiniţa lui Hagi.Din punctul meu de vedere, nu mă uit după un număr 10, mă uit după jucători tineri, de perspectivă.

Personal, nu aveam ca obiectiv să mă întoc ca antrenor al echipei naţionale, nu am avut această ţintă. Am acceptat pentru a ajjuta fotbalul. Eu cred că ar fi bine să mă lăsaţi şi pe mine să mă liniştesc".

Întrebat cum a sărbătorit succesul, Budescu a răspuns:

"Am stat la masă, am mâncat şi am mai băut un pahar de vin. Am dormit mai târziu. Calificarea am obţinut-o cu toţii. Am primit multe mesaje de felicitare. Le mulţumesc tuturor. Am văzut golul meu. Mi s-a părut frumos. Mă bucur că am reuşit să marchez de acolo. Vreau să am cât mai multe selecţii la echipa naţională". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite