Anamaria Prodan îl lasă pe „Reghe“ în fundul gol: Cum se vor împărţi banii la divorţ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
prodan reghe

Impresarul FIFA de 48 de ani e pe val, în aceste zile, după ce s-a împăcat definitiv cu ideea că relaţia cu Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) s-a încheiat.

Anamaria Prodan a tot încercat să nege evidenţa, într-o ultima tentativă disperată de a-şi salva căsnicia, măcar în acte, cu Laurenţiu Reghecampf. 

După ce antrenorul Craiovei a depus actele pentru divorţ şi a şi vorbit despre acest lucru în presă, Anamaria a avut câteva zile în care a tot insistat că, mai degrabă, e vorbă despre o perioadă confuză pe care o traversează „Reghe“.

Acum însă, de când se ştie că Laurenţiu nu doar că a înşelat-o pe Prodan, dar chiar aşteaptă un copil cu Corina, fosta amantă cu care se va şi căsători, lucrurile s-au limpezit. Anamaria a acceptat situaţia, iar acum a postat o filmare pe contul ei de Instagram în care cântă cu patos melodia lui „Cher“, „Strong enough“ (n.r. - Suficient de puternică), cu dedicaţie pentru „Reghe“.

Iată filmare postată de impresarul FIFA:

View this post on Instagram A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

„N-avem nimic de împărţit! Eu rămân milionară“

Un personaj extrem de activ în lumea emisiunilor mondene, Anamaria a vorbit, recent despre cum se vor împărţi banii familiei, după divorţul de Reghecampf. Într-o intervenţie la emisiune „La Măruţă“, Prodan a lăsat de înţeles că fostul ei soţ nu se va alege cu nimic, după o relaţie de aproape 15 ani.

Iată ce a spus impresarul FIFA:

*Cu siguranţă s-a terminat. Pentru mine nu mai e cale de împăcare. Sunt trădată. Nu mai are ce să caute lângă mine! Un om poate să-mi facă orice, dar să nu să mă trădeze sau să mintă. Şi să nu-mi trădeze familia şi copiii. E o trădare fabuloasă.  Nu vreau să-l iert! Toţi banii mei sunt moşteniţi de la mama mea. Nu avem nimic de împărţit. Laurenţiu are salariul lui, dar să nu exagerăm şi să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. 

*Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova şi o casă în America, atât! Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu ştiu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupţial Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau să am asemenea cunoştinţe. 

*Dacă aş lua-o de la capăt, m-aş căsători tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum îmi e străin 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite