Şumudică, la picioarele jucătorilor săi după o calificare uriaşă: toate reacţiile după victoria Astrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Antrenorul s-a dezlănţuit, în stilul său caracteristic, după ce elevii săi au izbutit o mare surpriză în turul III preliminar al Ligii Europa.

Astra a reuşit o calificare frumoasă în play-off-ul Ligii Europa, ajutată şi de faptul că, în retur, englezii au trimis pe teren formaţia de tineret-rezervă, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Chiar şi aşa, giurgiuvenii au fost în delir, iar tonul declaraţiilor spectaculoase l-a dat antrenorul Marius Şumudică. Iată toate reacţiile:

Marius Şumudică: „Sunt un pic istovit, mai istovit decât atunci când eram jucător, dar merită. Îmi felicit jucătorii, am făcut un meci bun, am revenit de la 1-0. Am întâlnit un monument de fotbal. Nolan, un jucător care a jucat aproape 400 de meciuri în Premier League. Jucătorii sunt eroi. E o victorie mare a carierei mele. Eu, ca antrenor, fără jucători sunt zero. Există această simbioză şi cred că suntem pe drumul bun. Noi la Londra ne-am calificat“.

Constantin Budescu: „E foarte bine că ne-am calificat şi sper să mergem în grupe. Pot spune că e o calificare istorică, chiar dacă am trecut, anul trecut, de Lyon, dar West Ham de acum e o echipă mai bună. Pot spune că e una dintre cele mai frumoase seri din cariera mea de fotbalist. Îmi pare rău că Steaua nu s-a calificat, era bine pentru ei şi pentru fotbalul românesc să treacă de Partizan. Sper să ajungem amândouă echipele în grupe“.

Dani Coman: „A fost un meci extraordinar. Toţi băieţii merită felicitări. Am întâlnit o echipă cu un buget enorm şi totuşi ne-am calificat. Dacă am eliminat pe West Ham, putem elimina orice adversar în play-off“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite