Şi totuşi, Halep va juca înainte de Wimbledon. Jucătoarea noastră a anunţat unde va participa pe iarbă. Condiţia pentru a deveni lider WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a renunţat să participe la Birmingham şi se părea că primul ei tureu pe iarbă în 2017 va fi cel de la Wimbledon.

Ea a anunţat că va participa la turneul WTA Premier de la Eastbourne, din Marea Britanie, desfăşurat pe iarbă şi dotat cu premii de 753.900 de dolari, după ce a doua jucătoare a lumii a primit wild card din partea organizatorilor. "Sunt foarte încântată că voi participa la Aegon International Eastbourne pentru prima dată. Un mare mulţumesc pentru wild card. Ne vedem în curând, Eastbourne", a notat Simona Halep, pe pagina sa de Twitter.

Halep va avea astfel o nouă şansă de a urca pe primul loc WTA, dacă va ajunge în semifinale. Halep, care va intra în competiţie direct în turul secund, va avea nevoie de doar trei victorii pentru a atinge respectiva performanţă.

La Eastbourne, vor mai juca tenismene importante precum: Karolina Pliskvoa (Cehia, 3 WTA), Dominika Cibulkova (Slovacia, 5 WTA), Johanna Konta (Marea Britanie, 6 WTA), Garbine Muguruza (Spania, 7 WTA), Svetlana Kuzneţova (Rusia, 8 WTA) sau Agnieszka Radwanska (Polonia, 9 WTA).

Turneul de la Eastbourne este programat în perioada 25 iunie - 1 iulie şi va fi urmat de Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, care se va desfăşura între 3 şi 16 iulie.

În 2016, competiţia Aegon International Eastbourne a fost câştigată de jucătoarea slovacă Dominika Cibulkova. În trecut s-au mai impus aici Agnieszka Radwanska sau Caroline Wozniacki, precum şi foste jucătoare precum Kim Clijsters, Justine Henin sau Lindsay Davenport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite