Weekend în paşi de dans. Ce concerte vi se pregătesc în acest sfârşit de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley susţine un concert vineri, în True Club din Bucureşti. FOTO: Adevărul
Smiley susţine un concert vineri, în True Club din Bucureşti. FOTO: Adevărul

Sfârşitul iernii îi ţine în continuare pe români în sălile de spectacole, la sfârşit de săptămână. Şi de această dată, melomanilor din întreaga ţară li se pregătesc nenumărate concerte pentru toate gusturile.

O trupă cu „sânge tânăr“, The Mono Jacks, a început în această săptămână turneul „Rusty Heart“. Următorul concert este vineri seară, la Cluj, în clubul Flying Circus, de la ora 21.00, iar intrarea costă 15 lei. Sâmbătă, Mono Jacks dau fuga la Braşov, pentru o reprezentaţie în clubul Times, de la ora 22.00. Fanii vor da 20 de lei pe bilet.

Vineri, Aradul dă din cap pe hip-hop: la Grand Bulevard are loc un concert CTC, cu Deliric şi Vlad Dobrescu. Evenimentul începe la ora 22.00, iar biletul de intrare costă 20 de lei. Tot în vestul ţării şi tot vineri, la Timişoara, moldovenii de la Zdob şi Zdub vor ridica în picioare clubul Fratelli, după ora 23.30. Biletul costă 20 de lei, însă doamnele şi domnişoarele au intrarea liberă.

Distracţie în Bucureşti

Capitala găzduieşte în prima zi de weekend un concert Bad Boys Blue, la Cinema Patria, iar fanii muzicii anilor ’80 sunt aşteptaţi la distracţie. Cel mai ieftin bilet costă 100 de lei, iar tichetul VIP, de 250 de lei, include o întâlnire şi o fotografie cu formaţia, plus un afiş cu autograf.

La o zi după Valentine’s Day, veteranii de la Zob ne invită la un „anti Valentine’s party“ în Fabrica. La petrecere mai participă Nişte Băieţi, Flesh Rodeo şi The Crazy Plumbers, intrarea costă 20 de lei, iar porţile se deschid la ora 20.00. Şi Smiley a aşteptat să treacă Valentine’s Day, iar vineri îşi convoacă trupa cu care cântă live pentru un concert în True Club, de la ora 22.00. Biletele costă 60 de lei.

Clubul Ţăranului Român găzduieşte vineri un concert special, cu Mario Bihari şi trupa sa, Bachtale Apsa. Bihari este un rrom ceh, un instrumentist excepţional, care cântă la pian, acordeon şi clarinet, şi care a rămas orb la vârsta de opt ani. Evenimentul începe la ora 21.00, iar intrarea este liberă.

LaLa Band, în Cluj

Sâmbătă, trupa „inventată“ de ProTV , LaLa Band, începe un nou turneu naţional. Formaţia care are un mare succes în rândul tinerilor susţine la Cluj, la Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 19.00, primul concert din „LaLa Love Tour“, pe parcursul căruia tinerii artişti vor vizita 18 oraşe din ţară. Tichetul VIP costă la fiecare spectacol 150 de lei, iar celelalte categorii de bilete, în funcţie de sală şi de locul ocupat, costă între 60 şi 80 de lei.

Tot sâmbătă, craiovenii au parte de un concert Luna Amară, în Vertigo, de la ora 21.00, cu 15 lei intrarea. Trupa de rock alternativ cântă şi duminică, de data asta la Ploieşti, în The ShamRock, de la aceeaşi oră şi cu acelaşi preţ la intrare.

Sarmalele Reci împlinesc 20 de ani

Populara formaţie s-a înfiinţat în 1993, susţinând primul concert în luna decembrie a acelui an. Douăzeci de ani şi nou albume mai târziu, veteranii rockeri pornesc într-un turneu aniversar, care debutează vineri, la Suceava. De altfel, aceasta este prima vizită a Sarmalelor Reci în cetatea de scaun a lui Ştefan cel Mare. Concertul va avea loc în clubul La Fierărie, de la ora 22.00, iar biletul costă 20 de lei. Următoarea oprire în cadrul Turneului „Sarmalele Reci – Anul douăzeci“ este la Iaşi, sâmbătă, în Underground Pub, la aceeaşi oră şi cu acelaşi preţ la intrare.

Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Dragan, Vlady Sateanu şi Mircea Horvath sunt membrii actuali ai formaţiei, primii doi fiind în trupă încă de la început. „Ţara te vrea prost“, „Prostia-i la putere“, „Gaşca de la bloc“, „Maniac“, „Violeta“ sau „Telefonul nu mai sună“ sunt doar câteva dintre piesele cu mesaj social sau cu ironie fină, cu romantism sau cu cugetări despre viaţă care i-au făcut celebri pe artişti. Trupa va anunţa în curând noi date pentru concertul aniversar.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite