Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ar fi luat virusul de la Marcel Pavel în timpul filmărilor de la Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toto Dumitrescu, Foto Instagram @totodumitrescu
Toto Dumitrescu, Foto Instagram @totodumitrescu

Toto Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, este infectat cu noul coronavirus. Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu este internat la spitalul "Matei Balş" de câteva zile. Acesta ar fi luat virusul de la Marcel Pavel în timpul filmărilor din cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, relatează Digisport.

Toto Dumitrescu nu este singura persoană infectată din platourile de filmare de la Antena 1. Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv în urmă cu câteva zile, iar astăzi a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care îşi anunţă fanii că se simte mai bine.

Alina Puşcas, Ozana Barabancea şi Andrei Ştefănescu au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus şi acum se află sub tratament. 

Toto Dumitrescu era entuziasmat de faptul că va lua parte în noul sezon de la ”Te cunosc de undeva”. 

”Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mă antrenează şi mă încearcă exact cum mi-am dorit. Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert”, a declarat Toto, potrivit sursei gândul.ro.

Fiul lui Ilie Dumitrescu a absolvit facultatea de Teatru şi Film în Anglia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite