Termoenergetica a lansat aplicaţia Termoalert. Bucureştenii pot verifica în timp real starea sistemului de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Termoenergetica a lansat aplicaţia Termoalert, prin care bucureştenii vor fi informaţi în timp real despre starea sistemului de termoficare, dacă există avarii în zonă şi când vor fi rezolvate, a anunţat directorul general al companiei, Claudiu Creţu.

"Punem în practică o soluţie prin care să putem comunica permanent şi transparent starea sistemului centralizat de încălzire din Bucureşti. Aplicaţia mobilă Termoalert informează cetăţenii în timp real cu privire la starea sistemului”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a Termoenergetica.

Claudiu Creţu, directorul general al Termoenergetica Bucureşti SA, a precizat că aplicaţia a fost concepută în aşa fel încât să furnizeze, direct pe telefon, informaţii privind funcţionarea sistemului şi de tip notificare, în cazul unei avarii sau întreruperi în furnizarea agentului termic ce afectează consumatorul.

"Fiecare cetăţean are opţiunea de a completa în spaţiul special destinat numele străzii pe care locuieşte şi în acest fel va fi informat imediat şi în timp real cu privire la orice avarie care ar putea interveni în zona în care locuieşte, motivul opririi temporare a serviciului, evoluţia lucrărilor de remediere, data preconizată pentru reînceperea furnizării serviciului”, a mai transmis Claudiu Creţu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite