Târgul de carieră Angajatori de Top va avea trei ediţii în această primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de carieră Angajatori de Top va avea trei ediţii în această primăvară, una în Timişoara, una în Bucureşti şi o altă ediţie care se va derula strict online. Peste 160 de companii au anunţat că au planuri de recrutare în această primăvară.

Concret, târgul de carieră le va oferi celor care sunt în căutarea unui loc de muncă o ofertă variată de oportunităţi, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, o primă ediţie va avea loc în Timişoara, în perioada 18 - 19 martie, la Centrul Regional de Afaceri, care va reuni „mii de joburi pe diferite nivele de experienţă şi programe pentru studenţi şi proaspăt absolvenţi, conferinţe, skillshop-uri şi techlab-uri, alături de reprezentanţii a zeci de companii cu care vizitatorii  pot interacţiona”.

La ediţia din Bucureşti, care se va desfăşura în perioada 25 - 26 martie 2016 la Sala Palatului, va reuni companii de succes, anunţă organizatorii. Participanţii vor putea să ia parte şi la conferinţe şi workshop-uri pentru dezvoltare personală şi profesională.

A treia ediţie, cea virtuală, se desfăşoară în perioada 4 - 17 aprilie 2016 pe www.hipo.ro.

Profilul candidatului

Profilul candidaţilor prezenţi în zilele de eveniment Angajatori de TOP este unul divers, companiile având posibilitatea de a interacţiona atât cu profesionişti, cât şi tineri la început de carieră, candidaţi care deţin cunoştinţe în domenii de activitate variate, de la IT, inginerie, până la financiar-bancar, marketing, administrativ, HR şi juridic.

De exemplu, la ediţia din toamnă 2015, 34% dintre cei prezenţi ocupau poziţii senior-level, cu peste 5 ani experienţă, 31% se încadrau în categoria 1-5 ani experienţă, iar 35% se încadrau în categoria entry-level, sub 1 an de experienţă.

„Rolul evenimentelor de carieră merge dincolo de recrutare, oferind oportunitatea companiilor de a interacţiona cu cei prezenţi, de a lansa proiecte de recrutare, de a susţine workshop-uri şi conferinţe tematice şi astfel de a interacţiona cu candidaţi cu studii superioare. Târgurile de carieră reprezintă o metodă de recrutare eficientă atât pentru poziţiile entry-level, dar şi pentru cele adresate candidaţiilor cu experienţă, audienţa prezentă fiind diversă, de la profesionişti, până la studenţi şi proaspăt absolvenţi”, a declarat Cristina Carataş, Project Manager, Angajatori de TOP Bucureşti.

Ce companii participă la eveniment

Printre companiile care au confirmat deja prezenţa la ediţiile din această primăvară sunt: Accenture, Coca-Cola HBC România, AVON România, BCR, Bitdefender, Allianz Worldwide Partners, Atos IT, Automatic Data Processing (ADP) România, Computer Generated Solutions România, Continental, Deutsche Bank Global Technology, HP Inc, DB Schenker SSC, Dell, Ericsson Telecommunications România, Genpact, Grup Renault România, Hewlett-Packard Enterprise, IBM, JTI, Kaufland România, Kimball Electronics România, Lidl România, Microsoft, Misys Financial Software, NN Asigurări de Viaţă, Nokia, Oracle, PepsiCo, Playtika, Raiffesen Bank, RapidSolution Software, SNC Lavalin, TELEKOM România, TELUS International Europe, UNIQA Asigurări, Veeam Software, Vodafone Shared Services România, Yazaki Component Technology.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite