Reţetele Marianei: Pâine umplută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pâine umplută
Pâine umplută

În fiecare weekend, „bucătarul-şef“ al revistei „Click! Poftă bună!“, Mariana, te va încânta cu câte o reţetă delicioasă de pe blogul ei, www.retetelemarianei.ro.

Ingrediente

- 2 cartofi mari
- 3 ouă
- 1 pâine neagră cu coajă mai tare  (750 g)
- 1 ceapă potrivită
- 1 ardei galben
- 1 ardei roşu
- 1 ardei portocaliu
- 5 castraveciori cornişon muraţi
- 150 g şuncă afumată
- 3 linguri smântână grasă
- 400 g brânză de vaci
- piper
- sare

Preparare

1 Am spălat cartofii şi i-am fiert în apă cu sare. I-am curăţat de coajă şi i-am dat pe răzătoarea mare într-un castron. Ouăle le-am fiert tari şi le-am tăiat cubuleţe.
2 Ceapa am tăiat-o mărunt, ardeii şi şunca i-am tăiat cubuleţe, iar castraveţii, pentru că au fost mici, felii subţiri.
3 Am pus peste cartofi ouăle, ceapa, ardeii, castraveţii, şunca, smântâna, brânza scursă, sare şi piper, după gust.
4 Am tăiat pâinea în două, pe mijloc, am scos miezul şi am umplut jumătăţile cu compoziţia de brânză.
5 Am învelit pâinea în hârtie şi am dat-o la frigider două-trei ore înainte de servire. Am tăiat-o felii şi am servit-o. Dacă îţi rămâne compoziţie, o poţi servi pe felii de pâine. 

info
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite