Traian Băsescu: Eşecul referendumului a dovedit că tandemul BOR-PSD nu poate controla votul popular

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a scris duminică seara pe Facebook, după ce s-au aflat cifrele privind prezenţa la votul referendumului, că „românii şi-au luat singuri diploma de maturitate europeană“, iar populaţia a dovedit că votul ei nu poate fi controlat de către BOR sau PSD.

„Românii şi-au luat singuri diploma de maturitate europeană !

Preafericitul Daniel şi Preacondamnatul Dragnea au împins poporul român în aventura unui referendum din care fiecare a crezut că va avea mari foloase de creştere a propriei autorităţi şi credibilităţi în faţa românilor .

Preafericitul Daniel s-a bizuit pe capacitatea armatei PSD de activişti şi primari de a-i mâna pe români la vot iar Preacondamnatul Dragnea s-a bizuit pe capacitatea armatei de preoţi de a-i mâna pe enoriaşi la vot după slujba de Duminică.

Iar românii le-au dat celor doi Prea… o lecţie usturătoare prin neparticipare la vot, cu efecte majore ale eşecului pentru societatea românească, pentru credibilitatea BOR, pentru credibilitatea guvernului şi pentru PSD, plus banii cheltuiţi”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Fostul preşedinte a mai spus că eşecul votului a demonstrat că votul românilor nu poate fi controlat de către Biserica Ortodoxă Română sau PSD şi că în ciuda rezultatului, el rămâne un susţinător al familiei formate prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

„În plus, eşecul referendumului a dovedit că tandemul BOR / PSD nu poate controla votul popular .

Rezultatul pozitiv al eşecului referendumului ? Românii şi-au luat singuri diploma de maturitate europeană .

PS – Rămân un susţinător al familiei formată prin căsătoria dintre o femeie şi un bărbat şi aşa o să-mi educ cei patru nepoţei, dar îi voi considera egali în drepturi şi pe cei care trăiesc în familii monoparentale şi pe homosexualii care trăiesc în parteneriat civil”, a conchis Traian Băsescu pe Facebook.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite