Meteo: Vreme în răcire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

În nord-vestul, în vestul, dar mai ales în sud-vestul continentului, presiunea atmosferică este foarte scăzută, iar vremea, închisă şi instabilă. Dar în bazinul central şi nordic al Mării Mediterane, precum şi în estul Europei Centrale şi în Câmpia Rusă, presiunea va creşte.

În zona geografică a ţării noastre, frontul zilei de ieri se va deplasa spre est, iar în spatele lui, presiunea va creşte, circulaţia va deveni nordică, dar vremea se va răci.

Cerul va fi variabil, ceva mai noros în sud, în sud-est şi în centru, unde, izolat, vor mai cădea precipitaţii slabe. Noaptea şi dimineaţa, în zonele joase din vestul şi din centrul ţării se va produce ceaţă asociată cu burniţă, care va favoriza producerea poleiului. Maximele vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade.

Mâine

Vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării, îndeosebi în vest, la deal şi la munte. Cerul va fi mai mult noros în vestul şi în nord-vestul ţării, unde, seara şi noaptea, va ploua local. La munte precipitaţiile vor fi mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade.

Poimâine

Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi noros în vestul, în nordul şi în centrul ţării, unde ziua va ploua. În celelalte zone cerul va fi temporar noros şi, îndeosebi dimineaţa, se va produce ceaţă pe arii restrânse. Maximele vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite