Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

La noi, toamna întârzie să apară, astfel că vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru această perioadă.

În Europa, în nord-vestul şi centrul continentului, dar şi în bazinul central mediteraneean şi zonele învecinate Mării Adriatice, vremea va fi în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări accentuate, averse şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul regiunilor vremea va fi în general frumoasă. Temperatura aerului va fi în scădere în zonele cu manifestări de instabilitate atmosfericã, iar în rest, nu se va modifica semnificativ faţă de ieri.

La noi, toamna întârzie să apară, astfel că vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru această perioadă. Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul şi sud-vestul teritoriului, precum şi în zona de munte, unde pe arii restrânse va ploua. Spre sâmbătă, însă, se va înnora accentuat în toate regiunile, iar ploile se vor extinde cuprinzând cea mai mare parte a ţării. Valorile maxime se vor încadra între 13 şi 22 de grade, iar cele minime între 3 şi 17 grade.

Sâmbătă. Vreme caldă. Cerul va fi variabil, mai mult noros în cursul zilei, când sunt aşteptate ploi în zonele înalte de munte, pe litoral şi în sudul Moldovei. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 23 de grade, iar cele minime între 3 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 17 grade pe litoral.

Duminică. Vreme stabilă. Ziua, cerul va prezenta înnorări şi pe arii restrânse va ploua slab, iar în cursul nopţii, în special în zonele montane, nebulozitatea se va accentua şi va ploua pe arii extinse. Izolat, în zona Munţilor Banatului şi a Carpaţilor Meridionali cantităţile de apă pot fi mai însemnate. În general, temperatura aerului va marca o scădere uşoară faţă de intervalul anterior.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite