Massive Attack, muzică şi mesaje sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 10.000 de oameni au asistat sâmbătă la concertul trupei britanice Massive Attack de pe stadionul "Iolanda Balaş-Sötter" din Bucureşti. Aproape o oră şi jumătate, Robert

Aproximativ 10.000 de oameni au asistat sâmbătă la concertul trupei britanice Massive Attack de pe stadionul "Iolanda Balaş-Sötter" din Bucureşti. Aproape o oră şi jumătate, Robert Del Naja şi Grantley Marshall, împreună cu trupa lor şi cu două invitate speciale, au făcut publicul să vibreze pe melodii precum "All I Want", "Safe from Harm" şi "Karmacoma".

Deşi s-au lăsat aşteptaţi mai mult de jumătate de oră, după ce Martina Topley Bird şi-a încheiat recitalul, publicul i-a întâmpinat cu aplauze. Mulţimea, destul de relaxată şi de calmă pentru un concert, s-a dezlănţuit în momentul în care Stephanie Dosen, invitată specială, a început să cânte "Teardrop".

Spectacolul de lumini şi de lasere i-a ajutat pe membrii formaţiei să-şi transmită mesajele şi vizual, nu numai prin muzică. "Forest precedes man, desert follows him" ("Pădurea precede omul, deşertul îi urmează") scria la un moment dat pe panoul din fundal."Mulţumim că ne-aţi invitat în ţara voastră", au spus, la final de show, membrii trupei, care s-au aflat pentru prima oară în România.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite