Cum a fost pus la punct un şofer cu tupeu care a frânat brusc, fără motiv, în faţa unui camion VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sofer incident

Şoferul unui autoturism Mazda înmatriculat în Constanţa, care se deplasa pe un drum naţional, a depăşit, pe linia continuă, fix înaintea unei treceri de pietoni, un camion, după care a frânat brusc, fără motiv, în faţa mastodontului.

Conducătorul camionului a frânat la rândul lui, însă a făcut-o moderat — cu siguranţă mai puţin brusc decât ar fi aşteptat şoferul din faţa sa — aşa că a lovit uşor Mazda din spate. Acesta a fost momentul în care toţi pasagerii autoturismului au coborât din maşină, gata să-l linşeze pe şoferul de camion. 

Conducătorul profesionist le-a făcut semn că deţine o cameră de bord, moment în care cei trei pasageri ai autoturismului s-au calmat, dându-şi seama că situaţia nu e deloc în avantajul lor.

Ambele părţi implicate în accident au convenit să cheme poliţia.

Şoferul de camion le-a predat oamenilor legii imaginile de pe camera de bord chiar la faţa locului.

Aceştia le-au vizualizat, după care au decis să-l pună pe şoferul de Mazda sub acuzare pentru condus agresiv şi periclitare a siguranţei traficului prin provocarea intenţionată a unui accident, fapt care s-a lăsat cu dosar penal şi permisul de conducere suspendat. Şoferul din Mazda a rămas fără permis, va avea şi o amendă uriaşă de achitat, iar pe lângă toate are de înfruntat şi consecinţele unei anchete penale, relatează Piaţa Auto.

Un şofer a încălcat două reguli în 20 de secunde şi s-a ales cu o izbitură şi cu un dosar penal

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite