Viorica Dăncilă: Programul de guvernare a început cu Liviu Dragnea. Cred că îşi doreşte să-l ducem la bun sfârşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi seară într-un interviu pentru Mediafax că programul de guvernare al PSD a început cu Liviu Dragnea şi e de părere că acesta din urmă şi-ar dori ca el să fie dus până la capăt.

Întrebată dacă Liviu Dragnea are vreo influenţă negativă asupra moţiunii de cenzură, Viorica Dăncilă a răspuns negativ.

Aceasta a adăugat apoi că programul de guvernare al partidului a început cu fostul lider al partidului şi că acesta şi-ar dori ca el să fie dus până la capăt.

„În fond dacă e să ne gândim, acest program de guvernare a început cu Liviu Dragnea preşedinte. Cred că Liviu Dragnea vrea să ducem acest program de guvernare la bun sfârşit. Nu ştiu dacă cu mine premier sau nu, dar vrea să-l ducem la capăt”, a afirmat Viorica Dăncilă, citată de Mediafax.

Dăncilă a vorbit şi despre moţiunea de cenzură şi a afirmat că parlamentarii PSD nu vor vota deloc. Legat de cei care au semnat moţiunea, „am avut o discuţie deschisă cu ei. Le-am spus că atunci când vor merge în judeţul unde au fost votaţi şi se vor întâlni cu cetăţenii vor trebui să explice fapta lor”. Totodată, premierul subliniază că „au fost şi primari care i-au sunat şi le-au spus să nu voteze moţiunea de cenzură”.

Cu toate astea, dacă până la urmă vor vota moţiunea, preşedintele PSD afirmă că aceştia vor fi sancţionaţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite