Scandal la TV. Eugen Nicolicea, deputat PSD, către un liberal: Aşa de bine faceţi pe prostul. Mai poate să vorbească cineva de hămăiala ta?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Nicolicea, deputat PSD, a avut un schimb dur de replici cu deputatul PNL, Răzvan Prişcă, în direct la România TV. Cei doi s-au contrat pe tema existenţei problemelor penale în actualul Guvern, social-democratul spunându-i liberalului că face pe „prostul“.

Totul a început de la tema dosarului DNA care le vizează pe Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh. Prişcă a susţinut că reprezentantele PSD ar trebui să facă un pas în spate până îşi rezolvă problemele, ceea ce l-a enervat pe deputatul Eugen Nicolicea. 

Redăm dialogul dintre cei doi: 

Eugen Nicolicea: Ce problemă penală visaţi în actualul Guvern? Guvernul este din iunie. S-a întâmplat ceva în actualul Guvern? 

Răzvan Prişcă: La actualul Guvern este o problemă penală, care vizează toţi membrii acestui Guvern. Aceste două doamne onorabile ar trebui să facă un pas lateral. 

Eugen Nicolicea: Nu vă faceţi că nu înţelegeţi că o să creadă lumea că atât puteţi. Lăsaţi-mă cu lateralul, ce s-a întâmplat în actualul Guvern? 

Răzvan Prişcă Păi dacă aţi avea cablu la televizor aţi fi văzut când a apărut acel comunicat al DNA cu cele două doamne. 

Eugen Nicolicea: Băgaţi-vă dumneavoastră cablu şi povestiţi-mi mie. Credeţi că dacă ridicaţi tonul... În ce an s-a întâmplat respectiva faptă? 

Răzvan Prişcă: Staţi că nu m-am pregătit în ulei. O să mă treceţi la lecţie, acum. 

Eugen Nicolicea: A fost şi guvernul Cioloş şi guvernul Grindeanu n-aţi avut cablu să aflaţi? Gură mare, minciuni multe. Credeţi că mă acoperiţi? 

Răzvan Prişcă: Tot în timpul PSD s-a întâmplat.

Eugen Nicolicea: Aşa de bine faceţi pe prostul că vă iese bine. Nu au nicio problemă miniştri. Citeşte comunicatul DNA. Vrei să te faci de râs. Chiar te-ai făcut de râs. O să îţi dau comunicatul în pauză să îl citeşti. Mai poate să vorbească cineva de hămăiala ta?", i-a spus Nicolicea lui Prişcă.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a jignit-o, la începutul lunii septembrie, în direct, pe jurnalista B1 TV Nadia Ciurlin după ce aceasta l-a confruntat cu privire la raportul întocmit de comisia parlamentară de anchetă ce a vizat alegerile prezidenţiale din 2009, din care politicianul face parte. „Sunteţi jalnică!“, a fost mesajul lui Nicolicea pentru prezentatoarea TV. 

În trecut, acesta l-a jignist şi pe jurnalistul Moise Guran, în perioada în care Guran era la Digi24. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite