Preşedintele PSD Constanţa: Procesul de vaccinare se desfăşoară într-o manieră criminală. Vinovaţii trebuie să răspundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Felix Stroe FOTO Facebook

Senatorul Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, a declarat, marţi, că procesul de vaccinare împotriva COVID-19 se desfăşoară într-o „manieră criminală” şi că responsabilii de „haosul campaniei de vaccinare” vor fi chemaţi la audieri în Parlament.

„Cei vinovaţi de acest haos trebuie să răspundă în faţa naţiunii pentru situaţia creată. Îi vom chema la audieri, în Comisia de Sănătate din Senat, pe cei care trebuie să explice blocajele şi maniera criminală în care indivizi cu expunere mică în faţa pandemiei s-au vaccinat peste rând, zădărnicind astfel şansa de imunizare şi implicit de supravieţuire a unor persoane şi categorii vulnerabile!”, a declarat Felix Stroe.

Liderul PSD Constanţa a precizat că, în opinia sa, în acest moment procesul de vaccinare se desfăşoară „într-o manieră criminală”.

„În acest moment procesul de vaccinare se desfăşoară într-o manieră criminală! Persoanele expuse, vulnerabile, bătrânii sunt duşi la coada vaccinării, în timp ce pilele, cunoştinţele sunt vaccinate peste rând. Cum s-a întâmplat şi la Mangalia! Cei care ar fi trebuit să fie vaccinaţi prioritar în etapa a II-a pentru că sunt vulnerabili sau foarte expuşi în faţa virusului (bătrânii peste 65 de ani, cei cu afecţiuni cronice sau profesorii) au devenit minoritari faţă de excepţiile introduse fără nicio noimă în etapa a II-a. Vom lua atitudine!”, a continuat Stroe.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite