Opoziţia, divizată în prag de alegeri: „Nu înţeleg ce interese politice are Cioloş. El nu contează în ecuaţia moţiunii de cenzură“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, într-un interviu la B1 TV, că nu înţelege ce interese politice are Dacian Cioloş, care nici măcar nu a reuşit să-şi înregistreze partidul. Mai mult, liderul liberal a precizat că fostului premier îi e mai uşor „să-şi dea cu părerea când stă la televizor şi mănâncă popcorn“.

„El nu contează în ecuaţia asta (în contextul moţiunii de cenzură - n.r.). Eu nu înţeleg ce interese politice are, că nici măcar nu şi-a înregistrat partidul până acum. Este într-adevăr ciudat faptul că de o bună bucată de vreme a atacat PNL şi USR. A atacat şi USR, a zis că e partid de nişă. El nu are partid... Îmi place, face aprecieri... E mai greu să intri în teren să joci fotbal 90 de minute, să faci performanţă... Aşa, să stai la televizor şi mănânci popcorn, e mai uşor să îţi dai cu părerea, să dai sfaturi. Dar nu e relevant. În momentul de faţă nu are nicio relevanţă în ceea ce priveşte bătălia politică, decât că din când în când mai face câte o postare”, a declarat Ludovic Orban la B1 TV. 

De asemenea, liderul liberal a afirmat că nu îi e clar dacă fostul lider de la Palatul Victoria ştie care sunt adversarii politici. „Îmi pun serioase semne de întrebare în ce măsură înţelege că totuşi adversarul nostru este actuala coaliţie guvernamentală“, a mai afirmat Orban. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite