Ludovic Orban, după anunţul lui Iohannis: Somez PSD să înceteze orice agresiune împotriva justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PNL, Ludovic Orban, s-a declarat de acord cu temele propuse de Klaus Iohannis pentru referendumul din 26 mai şi a cerut PSD să înceteze „orice agresiune împotriva justiţiei”.

„Cele două teme prezentate de preşedintele Klaus Iohannis sunt teme fundamentale pentru evoluţia societăţii româneşti. Prima temă, interzicerea aministiei şi graţierii pentru fapte de corupţie, reprezintă voinţa a peste 85% dintre cetăţenii români, dacă nu şi mai mult, iar preşedintele face un lucru salutar declanşând acest referendum pentru a pune punct odată pentru totdeauna tentativelor celor care au jefuit România în ultimii 30 de ani de a scăpa de braţul lung al legii, a delcarat Ludovic Orban. 

Preşedintele liberalilor a lansat şi un atac la adresa PSD. „Îi somez încă o dată pe aceşti iresponsabili care fac tot ce pot pentru a dinamita imaginea României la nivel european. Îi somez încă o dată să înceteze orice demers împotriva Laurei Codruţa Kovesi şi de asemenea, să înceteze orice agresiune împotriva justiţiei pentru că, vă mai spun odată, orice OUG care va fi emisă în domeniul justiţiei, în urma constituirii echipei comune de experţi, Comisia Europeană, Guvernul României la nivelul juridic, deci, repet, orice OUG care va fi emisă în domeniul justiţiei va provoca daune ireparabile pentru România şi cu siguranţă, va obliga oficialii europeni să declanşeze împotriva României procedurile privitoare la Articolul 7  şi anume, suspendarea dreptului de vot a României în Consiliul Uniunii Europene“, a mai afirmat liderul PNL. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite