Liberalii se pregătesc de nuntă. Deputatul Ovidiu Raeţchi se însoară cu singura româncă ce a făcut parte din echipa de negociatori ONU cu Siria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul lunii septembrie, liberalii se reunesc la Palatul Ştirbey pentru nunta deputatului Ovidiu Raeţchi, viitor prim-vicepreşedinte al PNL Bucureşti.

Liberalul Ovidiu Raeţchi se va căsători cu Laura Sitea, singura româncă ce a făcut parte din echipa de negociatori ONU cu Siria. Cei doi s-au cunoscut în Iordania, la Amman, în 2015, ea participând la o conferinţă ONU, iar deputatul PNL era într-o vizită de lucru în colegiul său, el fiind parlamentar de Diaspora.

Ovidiu Raeţchi a candidat din partea PNL pentru Primăria Sectorului 5, este viitor prim-vicepreşedinte al PNL Bucureşti şi deputat de Diaspora, fiind un politician din noua generaţie deseori prezent în spaţiul public.

Viitoarea sa soţie locuieşte la ora actuală în New York, unde lucrează de 10 ani pentru ONU, timp in care a activat in cabinetul actualului Secretar-General, Ban Ki-moon, si a colaborat si cu fostul Secretar-General al organizaţiei, Kofi Annan. De asemenea, ea are un master obţinut la Fletcher School of Law and Diplomacy din Boston, SUA. Laura lucrează ca expert pe Siria pentru operaţiuni de menţinere a păcii, iar dosarele pe care le gestionează vizează situaţiile din Siria, Liban şi Israel.

La nuntă vor participa lideri şi membri ai PNL, dar şi numeroşi reprezentanţi ai corpului diplomatic şi ai ONU.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite