Klaus Iohannis: „De anul viitor, mă voi implica într-o campanie de încurajare a lecturii “

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO David Muntean
Klaus Iohannis FOTO David Muntean

Preşedintele ales Klaus Iohannis a publicat, pe contul său de Facebook, un text în care subliniază că autobiografia sa, „Pas cu pas“, a ajuns la 100.000 de exemplare şi s-a angajat ca, anul viitor, să promoveze lectura.

„Vă anunţ cu bucurie că volumul meu, ”Pas cu pas”, a ajuns deja la 100.000 de exemplare. De asemenea, ediţia electronică a cărţii înregistrează un record. Este încă un exemplu că se poate, mai ales pe o piaţă de carte foarte mică în comparaţie cu alte pieţe din Europa“, a scris preşedintele, pe Facebook.

Totodată, el s-a angajat să fie „apropiat de cultură“ şi s-a declarat un cititor pasionat.

„Tocmai de aceea vă asigur că acesta este doar începutul, iar de anul viitor mă voi implica activ într-o campanie naţională de încurajare a lecturii. Vreau să vă mai spun că voi fi un preşedinte foarte apropiat de acest domeniu nu doar pentru că am fost primarul Capitalei Culturale Europene, ci pentru că sunt un cititor avid şi un mare iubitor de cultură“,a  conchis Iohannis.

Preşedintele ales Klaus Iohannis şi-a lansat autobiografia la 18 noiembrie, la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus.

„Am adunat în această carte momente din viaţa publică, încercând să refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizică la ipostaza de candidat pentru preşedinţie. Am inclus în ea şi lucruri personale, dar nu am făcut-o neapărat pentru a răspunde curiozităţii celorlalţi“, a anunţat Iohannis, la acea dată, într-un comunicat.

Citeşte şi:

Coadă ca în diaspora pentru autograful lui Iohannis, la Gaudeamus

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, şi-a lansat miercuri, la Târgul de Carte “Gaudeamus”, autobiografia publicată încă din campania electorală, “Pas cu pas“.

FOTO Iohannis, asaltat de mii de fani la Gaudeamus. Noul preşedinte a fost întâmpinat cu aplauze şi urale la lansarea cărţii sale

Curtea Veche Publishing a lansat miercuri, ora 17.30, la standul editurii din cadrul Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus, volumul autobiografic “Pas cu pas” semnat de noul Preşedinte al României, Klaus Iohannis. Evenimentul a avut în prezenţa autorului.  Sute de oamnei s-au îmbulzit să ia un autograf de la noul preşedinte. Adevarul.ro vă prezintă în exclusivitate fragmente din acest volum.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite