Ioan Bălan: „În PDL e o competiţie între fraţi în care tata ţine cu unul, iar celălalt e pus la colţ“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Bălan se numără printre susţinătorii lui Vasile Blaga
Ioan Bălan se numără printre susţinătorii lui Vasile Blaga

Secretarul general adjunct al PDL, deputatul sucevean Ioan Bălan, a declarat, referindu-se la declaraţiile lui Traian Băsescu privind alegerile din partid, că în această competiţie „între fraţi“ tatăl ţine cu unul dintre ei şi pe celălalt îl pune la colţ.

„Trăiesc senzaţia că în partid este o competiţie între fraţi vine tata care ţine cu unul, pe care îl laudă, iar pe celălalt îl ceartă şi îl pune la colţ. Mai mult, cere şi sprijinul familiei pentru primul“, a spus Ioan Bălan.

El a apreciat că partidul ar trebui lăsat să-şi aleagă singur drumul, considerând că cei cinci mii de delegaţi vor şti să aleagă corect.

„Cred că familia, partidul, trebuie lăsată să-şi aleagă singură drumul, iar obiectivele propuse de cei doi fraţi să fie evaluate corect la Convenţia Naţională. Cred că cinci mii de delegaţi vor şti ce e bine pentru partid şi cu cine să voteze“, a mai spus deputatul democrat liberal.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, că PDL seamănă acum în interior cu FSN şi nu îl mai poate ajuta în îndeplinirea obiectivelor sale, precizând că se uită la ce se întâmplă, dar nu îi vine să creadă ce vede.

Băsescu a mai declarat că Elena Udrea poate avea şanse pentru şefia PDL la o Convenţie cinsitită, precizând însă că îi recomandă acesteia să se retragă dacă se constată că este aranjată Convenţia PDL, „aşa cum se produce acum“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite