EXCLUSIV Udrea l-a “certat” pe Boureanu. Boureanu vrea s-o evalueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, l-a tras la răspundere în timpul şedinţei conducerii partidului de luni pe vicepreşedintele Cristian Boureanu, pentru că "şi-a permis să critice Guvernul".

Surse democrat-liberale au declarat pentru "Adevărul" că Udrea şi-a arătat nemulţumirea pentru că Boureanu a comparat Executivul Boc cu o "maşină cu trei bujii". Dacă la intrarea în şedinţă, Udrea a atras atenţia că sunt democrat-liberali care îl susţin pe Vasile Blaga şi care atacă Guvernul, fără să dea însă nume, în spatele uşilor închise, ministrul Turismului a sărit direct la gâtul lui Boureanu, reproşându-i atitudinea lipsită de fairplay.

Vicepreşedintele PDL i-a ţinut însă piept susţinătoarei lui Boc, potrivit aceloraşi surse, explicându-i că toţi colegii din Guvern trebuie evaluaţi periodic, cu atât mai mult în timpul campaniei interne.

"Eu am spus că îmi permit să evaluez colegii în interiorul partidului, la fel cum o face orice membru PDL, cu atât mai mult cu cât eu, personal, i-am susţinut public în ultimii doi ani, în toate politicile Guvernului. Toate discuţiile privind evaluările au fost însă făcute cu uşile închise", a explicat Boureanu.

Ulterior, Cristian Boureanu a declarat pentru “Adevărul” că nu are nicio problemă cu Elena Udrea , dar Vasile Blaga rămâne, în opinia sa, singura soluţie pentru PDL.

“Până la urmă, nu noi, cei care candidăm, facem evaluarile la Convenţia Naţională. Membrii de partid din toată ţara vor decide. Elena Udrea este, alături de Emil Boc, cel mai activ ministru şi a ştiut să-şi explice proiectele şi să le promoveze ca om politic”, a comentat el. “Dar eu tot Vasile Blaga cred că poate reaprinde spiritul în PDL şi poate aduce o rupere de ritm cu rezultate maxime în 2012”, a conchis vicepreşedintele PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite