EBA, despre botezul fiicei sale: Slujba va avea loc sâmbătă, petrecere va fi anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Băsescu îşi va creştina fetiţa sâmbătă FOTO Mediafax
Elena Băsescu îşi va creştina fetiţa sâmbătă FOTO Mediafax

Europarlamentarul Elena Băsescu mărturiseşte că are emoţii foarte mari când se gândeşte la ziua de mâine. Nepoata preşedintelui, Sofia Anais, va fi botezată sâmbătă, însă nu va avea parte şi de o petrecere pentru că părinţii săi au decis să o amâne până anul viitor, din cauza postului Crăciunului. EBA a confirmat că naşii micuţei sunt Dorin Chirtoacă, primarul Chişinăului, şi soţii Cârstoiu, care sunt şi finii preşedintelui Traian Băsescu.

În pragul botezului, europarlamentarul a oferit un scurt interviu, pentru Libertatea, în care a prezentat toate detaliile celui mai important eveniment al vieţii sale, după cum ea însăşi a recunoscut.

„Elena Băsescu: Este adevărat, am hotărât împreună cu Bogdan să facem slujba de botez sâmbătă la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou. Duminică, pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională, Sofia împlineşte deja trei luni. Şi, pentru că suntem în post, petrecerea va fi anul viitor,  cândva în ianuarie sau februarie“, a dezvălui Elena Băsescu.

Fiica preşedintelui a explicat şi motivul pentru care au decis ca botezul să aibă loc în aceeaşi zi cu sărbătoarea Sfântului Andrei. „Ne-am consultat înainte şi cu preotul Dimitrie de la biserica Sfântul Spiridon şi dumnealui ne-a spus să nu mai lăsăm timpul să treacă, mai ales că noi călătorim mult cu ea, să intre botezată în Sărbătorile de iarnă. Este ultimul week-end din această lună, vremea este încă bună şi, numai bine, se suprapune peste o mare sărbătoare, Praznicul Sfântului Andrei, protectorul României“, a continuat EBA.

Elena Băsescu a dezvăluit şi identitatea naşilor. Bebeluşul prezidenţial va avea trei părinţi spirituali. „Împreună cu soţul meu am ales trei naşi pentru Sofia Anais. Dorin Chirtoacă, primarul oraşului Chişinău. Este un om foarte drag mie şi familiei mele, atent şi grijuliu cu Sofia, un prieten foarte vechi, dovedit în timp în momente foarte dificile. Am mai ales drept naşi doi oameni deosebiţi care m-au ajutat în perioada de sarcină şi la naştere, Monica şi Cătălin Cîrstoiu. Amândoi sunt doctori la Spitalul Universitar, Monica fiind şi cea care m-a ajutat să o aduc pe lume pe fetiţa mea. Cine putea fi mai potrivit?“, a argumentat europarlamentarul.

Fiica preşedintelui a mai spus că va fi un eveniment restrâns, fiind invitaţi doar cei apropiaţi familiei prezidenţiale. „Având în vedere că are loc doar evenimentul religios, ne-am dorit ca la biserică să fie alături de noi doar rudele şi prietenii foarte apropiaţi. Va fi un cerc destul de intim de oameni dragi nouă“, a adăugat Elena Băsescu.

Fiica cea mică a preşedintelui a recunoscut că emoţiile sunt mari, iar statutul de mamă pe care i l-a oferit Sofia Anais este o binecuvântare. „Foarte mari (n.r. emoţii). E un copil foarte aşteptat şi foarte iubit de toată familia. Alături de momentul în care m-am căsătorit cu Bogdan, botezul este cel mai important eveniment al vieţii mele şi al fetiţei mele de până acum. Sofia este cel mai de preţ cadou pe care l-am primit de la bunul Dumnezeu şi îi sunt foarte recunoscătoare că este sănătoasă. Postura de mamă e cea mai mare binecuvântare“, a conchis EBA.

Citeşte interviul integral aici.

Materiale pe aceeaşi temă:

GALERIE FOTO Nepoata preşedintelui Băsescu, vedetă în Parlamentul European  Nepoata preşedintelui Traian Băsescu, Sofia Anais, a avut parte de o “primire călduroasă” în Parlamentul European. “Nu mă pot despărţi de Sofia, aşa că am luat-o cu mine”, a scris Elena Băsescu, pe Facebook.

FOTO Preşedintele Băsescu, „de vorbă“ cu nepoata  Fiica preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, a publicat vineri seara, pe Facebook, o fotografie care îl înfăţişează pe liderul de la Cotroceni alături de nepoata acestuia, Sofia Anais.

Băsescu, despre nepoata sa: „Cu cât ia în greutate, cu atât devine mai zgomotoasă“ Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că fiica sa, Elena, „îngrijeşte de copil“ şi că nu a crezut că va fi "aşa ataşată", el arătând că nepoata sa devine cu atât mai zgomotoasă cu cât prinde în greutate.

FOTO Nepoata preşedintelui Băsescu, deja vedetă pe Facebook Pagina oficială de Facebook a preşedintelui Traian Băsescu a postat trei fotografii în albumul dedicat nepoatei preşedintelui, Sofia Anais.

UPDATE Elena Băsescu şi fiica ei, Sofia Anais, au fost externate din Spitalul Universitar. EBA a plătit 300 de lei pe zi pentru că a stat singură într-o rezervă  Elena Băsescu şi fetiţa acesteia au fost externate miercuri din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde mezina preşedintelui a născut prin cezariană, pe 1 septembrie. Înainte de a părăsi spitalul tânăra mămică a împărţit un tort jurnaliştilor aflaţi în faţa unităţii medicale. Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, mezina preşedintelui Băsescu a plătit 300 de lei pe zi pentru că a fost cazată într-o rezervă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite