Din prelucrător prin aşchiere în noul şef al Jandarmeriei Române. Cine este Constantin Florea, înlocuitorul lui Ionuţ Şindile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Oltenia.info
FOTO Oltenia.info

Generalului Constantin Florea urmează să îl schimbe pe colonelul Ionuţ Şindile de la fruntea Jandarmeriei Române, a anunţat luni ministrul de Interne Mihai Fifor. În vârstă de 53 de ani, Florea este în prezent inspector-şef al Inspectoratului de Jandarmi „Mihai Bravu” din Craiova, în timp ce presa locală scrie că soţia şi fiica acestuia au legături cu PSD.

În vârstă de 53 de ani, viitorul şef al Jandarmeriei Române ocupă în prezent funcţia de inspector-şef al Inspectoratului de Jandarmi „Mihai Bravul” din Craiova de mai bine de 15 ani. Absolvent al Colegiului Naţional de Apărare şi al Colegiului Naţional de Informaţii din cadrul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti, Florea lucrează la Jandarmerie încă din 1990, potrivit CV-ului acestuia.

Între 2005 şi 2009 acesta a fost comandant adjunct al Grupării de Jandarmi Mobile „Fraţii Buzeşti” Craiova, iar înainte de asta a fost adunctul comandamentului şi Şef de stat major al Comandamentului de Jandarmi Judeţean Dolj.

Între 2005 şi 2009, el a fost comandant adjunct al Grupării de Jandarmi Mobile „Fraţii Buzeşti” Craiova, iar înainte de asta a deţinut funcţia de adjunct al comandantului şi Şef de stat major al Comandamentului de Jandarmi Judeţean Dolj.

Potrivit unui material oltenia.info, Florea şi-a făcut stagiul militar la Jandarmeria Bucureşti în 1984, după care a învăţat meseria de prelucrător prin aşchiere. Imediat după asta viitorul şef al Jandarmeriei a intrat la şcoala de ofiţeri de la Băneasa.

Oltenia.info mai susţine că soţia acestuia, Emilia Florea, lucrează la Consiliul Judeţean de unde în 2014 încasează suma de 18.733 de lei. Fiica lor, Cristina Florea, este secretară la SC Club Sportiv U Craiova SA. Publicaţia mai susţine că Consiliul Judeţean la care lucrează soţia lui Florea este condus de social-democratul Ion Prioteasa, în timp ce fiica este angajată la clubul partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite