Contul de Facebook al premierului Dacian Cioloş a fost spart: „Guvernul a sesizat reprezentanţii Facebook“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Dacian Cioloş FOTO Arhiva Adevărul
Premierul Dacian Cioloş FOTO Arhiva Adevărul

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a anunţat că premierului Dacian Cioloş i-a fost furată identitatea pe Facebook, utilizatorul care i-a spart contul comentând în locul său la unele postări.

„Premierului Dacian Cioloş i s-a furat identitatea pe Facebook, un utilizator al reţelei de socializare folosind numele şi poza prim-ministrului şi comentând la unele postări, guvernul sesizând reprezentanţii Facebook cu privire la această situaţie“, a declarat, pentru News.ro, Liviu Iolu, purtătorul de cuvânt al Executivului.

Utilizatorul Facebook care a spart contul premierului Dacian Cioloş, asumându-şi identitatea acestuia, a răspuns unui anunţ al jurnalistei Melania Medeleanu care scria că renunţă la televiziune pentru a se dedica unor proiecte personale.

„Super! Felicitări pentru asumarea chemării Sufletului. E minunat când o pasăre ŞTIE că e liberă să zboare oricât de sus, în infinitul credinţei ca e creată pt a face bine celorlalţi. Abia atunci Cerul se întâlneşte cu Pământul!“, a scris utilizatorul care i-a spart contul de Facebook al premierului Dacian Cioloş.

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite