Cezar Preda: PDL trebuie să introducă moţiune de cenzură la începutul lui iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, moţiune de cenzură, el acuzând "intervenţia brutală în jusiţie" a Cabinetului Ponta şi prezenţa în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine şi de probitate morală.

"Având în vedere intervenţia brutală în justiţia română a guvernării Ponta-Antonescu, prin apărarea puşcăriabililor şi prin introducerea în Executivul României a oamenilor cu grave probleme de imagine şi de probitate morală, PDL trebuie să introducă imediat moţiune de cenzură. Aceasta trebuie introdusă în Parlament la începutul lunii iunie şi românii să primească răspuns de la Guvern de ce ne întoarcem înapoi la pedeserismul din anii 2000", a spus Cezar Preda, preşedinte al organizaţiei Buzău a PDL.

Prin această moţiune, românii "trebuie să vadă", potrivit lui Preda, că există un partid care nu a intervenit în justiţie şi care doreşte ca cetăţenii României să beneficieze de dreptate şi de apărarea tuturor drepturilor.

Întrebat la ce se referă când acuză intervenţia brutală a guvernării în justiţie, Cezar Preda a precizat că are în vedere ce s-a întâmplat la Inspectoratul de Stat în Construcţii, la subiectul numirii lui Şerban Nicolae, fost senator PSD, ca secretar de stat în Ministerul de Interne, dar şi la faptul există "oameni din Guvern care sunt datori la oameni de afaceri", el dându-l ca exemplu de Daniel Constantin, conform mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite