Băsescu, despre cazul Voiculescu: Nu aş vrea să dau indicaţii preţioase Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la TVR, că nu vrea să dea "indicaţii preţioase" Parlamentului despre ce este de făcut în cazul Voiculescu, afirmând că Legislativul va fi "suficient de matur şi de reponsabil să ia decizia corectă".

Întrebat ce decizie ar trebui să ia Parlamentul în cazul Dan Voiculescu, în urma hotărârii irevocabile a ICCJ, Băsescu a răspuns că nu vrea să dea indicaţii preţioase Legislativului.

"Nu aş vrea să dau indicaţii preţioase Parlamentului. Cred că Parlamentul este suficient de matur şi de reponsabil să ia decizia corectă. Eu mă limitez în relaţia cu Parlamentul să scriu oficial atunci când consider că este o prioritate... Cred că Parlamentul va decide el singur ce este de făcut în cazul Voiculescu", a declarat Traian Băsescu la TVR.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis irevocabil, joi, că liderul conservator Dan Voiculescu este fost colaborator al fostei Securităţi, cu numele conspirativ "Felix". Astfel, ICCJ confirmă decizia Curţii de Apel Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite