De ce vine publicul la Festivalul Enescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sondaj efectuat de o firmă de sondare a opiniei publice lămureşte faptul că publicul vine la Festival în funcţie de artiştii invitaţi.

8 din 10 dintre iubitorii genului sunt absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ superior, arată cifrele preliminare ale unui studiu realizat la această ediţie de Reveal Marketing Research pentru Festivalul Enescu, pe care le prezentăm în exclusivitate.   Cifrele Studiului Reveal Marketing Research,  care se desfăşoară pe toata durata Festivalului, mai arată că până în momentul de faţă 84% dintre cei prezenţi la această ediţie a evenimentului nu se află la prima participare. Aproape toţi repondenţii sunt multumiti şi foarte multumiti de reprezentaţiile găzduite de Festival - 99%. Cei mai multi sunt încântaţi de atmosfera transmisă in spiritul festivalului (97%).

În acelaşi timp, 97%  dintre repondenţi consideră că Festivalul Enescu este important  şi foarte important pentru comunitatea culturală din România (97%), iar 98% dintre aceştia precum îl consideră foarte important pentru imaginea României  în lume.  Studiul Reveal Marketing Research pentru Festivalul Enescu se desfăşoară pe tot parcursul evenimentului, în perioada 30 august – 20 septembrie, metoda fiind a interviului asistat, în principalele locuri de desfăşurare ale Festivalului: Sala Palatului, Ateneul Român şi Grădina Ateneului.

Showbiz



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite