VIDEO Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, cercetat sub control judiciar într-un dosar de lipsire de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost reţinut de procurorii bucureşteni FOTO Facebook
Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost reţinut de procurorii bucureşteni FOTO Facebook

Mario Gino Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost reţinut într-un dosar de lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe. Procurorii au cerut miercuri arestarea preventivă a acestuia, însă instanţa a decis plasarea sub control judiciar.

UPDATE Magistraţii au respins cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Mario Iorgulescu, acesta fiind plasat sub control judiciciar.

Decizia nu este însă definitivă, putând fi atacată la Tribunalul Bucureşti.

În acest caz, poliţiştii bucureşteni, sub coordonearea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au făcut marţi opt percheziţii în municipiul Bucureşti într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri şi alte violenţe, distrugere şi favorizarea făptuitorului, influenţarea declaraţiilor, fals intelectual şi uz de fals.

Anchetatorii precizează că suspecţii ar fi „exercitat acte de violenţă şi au lipsit de libertate în mod ilegal un bărbat, ulterior persoane apropiate ale făptuitorilor încercând să-l determine, prin constrângere şi corupere, să-şi retragă plângerea şi declaraţiile formulate”.

Concret, în iunie, persoana vătămată, în timp ce se afla într-o locuinţă din Sectorul 3, ar fi fost lipsită de libertate şi agresată de mai mulţi bărbaţi care şi-au folosit forţa fizică dar şi diverse obiecte contondente şi tăietor înţepătoare.

Ulterior, bărbatul ar fi fost contactat de o rudă de-a agresorilor care ar fi încercat să-l convingă, prin ameninţare, dar şi prin coruperea cu o sumă de bani, să-şi retragă plângerea şi declaraţiile.

„În intervalul de timp imediat, victima a fost împreună cu cel care a exercitat presiuni asupra sa la un mediator, unde au fost consemnate aspecte ce nu aveau nicio reprezentare în realitate. Ulterior, o altă rudă a agresorilor a ameninţat-o cu acte de violenţă pe persoana vătămată, în timp ce ambii se aflau în trafic, cu scopul de a o intimida să îşi retragă plângerea şi declaraţiile date în faţa organelor de urmărire penală”, se arată în documentele anchetatorilor.

În urma percheziţiilor de marţi au fost ridicate în vederea cercetărilor acte şi înscrisuri cu valoare probatorie, arme albe şi două pistoale airsoft (nesupuse autorizării ).

De asemenea, patru persoane au fost reţinute, respectiv Mario Gino Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, mediatorul Alexandru Coruţ, Marcel Pascu, cunoscut în lumea interlopă cu porecla „Calu” şi Francisco Gabriel Vasile.

Faţă de o altă persoană audiată s-a dispus cercetarea sub control judiciar.

Fiul lui Gino Iorgulescu, suspectat într-un dosar de lipsire de libertate

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite