Tribunalul Bucureşti a luat o decizie definitivă: Cristian Boureanu rămâne în arest preventiv după ce a lovit un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Boureanu, fostul deputat cercetat pentru ultraj în urma scandalului în care acesta a insultat şi lovit poliţişti de la rutieră care au oprit în trafic maşina în care se afla, rămâne în arest pentru încă 30 de zile, iar Tribunalul Bucureşti anunţă că hotărârea este definitivă.

Contestaţia procurorilor Parchetului Judecătoriei Sector 1 a fost admisă de către magistraţii Tribunalului Bucureşti şi aceştia au prelungit mandatul de arestare preventivă a lui Cristian Boureanu. 

Pe 3 iulie, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 deciseră ca fostul deputat să fie plasat în arest la domiciliu, dar decizia a fost contestată de procurori. 

În urma incidentului din noaptea de 8 spre 9 iunie, procurorii menţioneau în referatul cu propunerea de arestare a lui Boureanu că vineri, în jurul orei 01:30, maşina în care fostul deputat se afla ca pasager, pe locul din dreapta-faţă, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe bulevardul Aviatorilor, în zona restaurantului. În acel moment, fostul deputat a devenit agresiv şi "s-a manifestat violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 7-8 zile de ingrijiri medicale".

După ce a fost lovit, agentul a reacţionat lovindu-l pe fostul parlamentar cu pumnul în faţă. Cristian Boureanu a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale după care a fost reţinut pentru ultraj. De asemenea, la Spitalul "Floreasca" a ajuns şi un poliţist implicat în incident, care însă nu a necesitat internarea.

 Conform unor imagini difuzate de presă Boureanu îi face proşti pe poliţiştii de la Poliţia Rutieră care l-au oprit în trafic şi îi cere prietenei sale să îl filmeze în timp ce îi ameninţă pe aceştia cu formule precum: "Te las fără pensie" şi "Îţi sparg faţa".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite