Primul cartier de lux din Cluj va costa 10 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bella Park va fi prevăzut cu piscină, sală de fitness şi terenuri de tenis

(case individuale cu grădină, case în duplexuri, apartamente în vile şi penthouseuri), o zonă de relaxare, cu piscină, terenuri de tenis, sală de fitness, saună, sală de masaj şi relaxare, centru de îngrijire şi înfrumuseţare, precum şi o zonă destinată copiilor.
Proiectul este denumit Bella Park şi va fi amplasat în apropierea altui proiect derulat de compania de investiţii şi dezvoltare imobiliară CRE, specializată în construcţia de ansambluri rezidenţiale şi managementul investiţiilor imobiliare. CRE a finalizat recent ansamblul rezidenţial Dora Park din zona Bună Ziua din Cluj-Napoca, cuprinzând 12 locuinţe.

Parteneriat multinaţional
Compania a fost înfiinţată în august 2004 de fondul american de investiţii SEAF (Small Enterprise Assistance Funds), Trans-Balkan Romania Fund (aflat sub controlul SEAF) şi societatea Telezimex SA din Cluj. Parteneriatul a atras, ulterior, noi finanţatori, precum fondul american de investiţii SEAF Growth Fund, un investitor privat olandez şi Alpha Bank. SEAF Trans-Balkan Romania Fund este un fond de investiţii cu capital de risc, prezent pe piaţa românească din 2001. Societatea Telezimex, cu acţionariat româno-olandezo-american, are activităţi pe piaţa distribuţiei de componente şi accesorii electronice.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite