Preşedintele Traian Băsescu a graţiat o femeie care are şapte copii minori şi care suferă de afecţiuni psihice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a graţiat, miercuri, o femeie condamnată la 3 ani de închisoare după ce a furat un telefon dintr-o locuinţă. Decizia şefului statului are la bază motive umanitare, întrucât femeia este mamă a şapte copii minori şi suferă de afecţiuni psihice.

Potrivit unui comunicat emis de Administraţia Prezidenţială, Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de graţiere a Crinei Tănasă pentru restul rămas neexecutat din pedeapsa de 3 ani de închisoare, aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu, precum şi pentru infracţiunea de furt calificat. 

Sentinţa femeii a fost dată de Judecătoria Strehaia (judeţul Mehedinţi), după ce femeia a fost găsită vinovată pentru că a luat un telefon mobil dintr-o locuinţă.

„Decizia domnului preşedinte Traian Băsescu are la bază motive umanitare. Doamna Crina Tănasă este mamă a şapte copii cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani şi suferă de afecţiuni psihice”, mai precizează sursa citată.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Femeia cu cinci copii graţiată ieri de Traian Băsescu a părăsit penitenciarul

Angela Lican, femeia cu cinci copii graţiată de preşedintele Traian Băsescu, a părăsit marţi seară Penitenciarul Târgşorul Nou din judeţul Prahova. Aceasta fusese condamnată în iulie 2013 pentru furt calificat după ce a fost prinsă furând flori de pe domeniul public

Preşedintele Traian Băsescu a graţiat-o pe Jana Tiron, femeia de 72 de ani care „fentează” închisoarea de 17 ani

Jana Tiron, din comuna Vidra, are 72 de ani şi, de 17 ani, i-a înduplecat de nenumărate ori pe magistraţi să nu stea o zi după gratii, deşi e condamnată definitiv la patru ani de detenţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite