Pe patul de spital, lângă duşman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a vrut să-şi omoare iubita însărcinată este internat în acelaşi salon cu victima lui, după ce a încercat să se sinucidă. Paula Dobre a scăpat cu viaţă de atacul iubitului ei, Claudiu Dobrin, care a înjunghiat-o de 14 ori. Bărbatul însă se află acum în comă şi este ventilat mecanic.

O tânără gravidă în vârstă de 18 ani, un iubit violent, 14 lovituri de cuţit şi o tentativă de suicid. Astfel se poate descrie, în câteva cuvinte, drama Paulei Dobre şi a lui Claudiu Dobrin, ambii din Iveşti, care acum zac pe paturi alăturate, în acelaşi salon din secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean.

Miercurea trecută, fata a fost adusă la spital în stare foarte gravă, după ce iubitul ei a înjunghiat-o de 14 ori. Claudiu a vrut s-o omoare pe Paula fiindcă aceasta intenţiona să-l părăsească. „Ori rămâi cu mine, ori te duci la Dumnezeu", îi striga el tinerei în timp ce o lovea cu cuţitul.

Fata a fost transferată la Bucureşti şi a scăpat cu viaţă, deşi medicii îi dădeau puţine şanse. După câteva zile de tratament intensiv, Paula Dobre a fost stabilizată şi apoi transferată înapoi la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei", într-un salon de la Terapie Intensivă. Aici, rudele au constatat cu stupoare că, în acelaşi salon cu ea, este internat şi cel care a vrut s-o omoare.

„Când îşi revine, vreau să intre la puşcărie"

După ce şi-a revenit din anestezie, tânăra a fost şocată să descopere că la câţiva paşi de ea se află bărbatul pe care l-a iubit, dar care a încercat să-i ia viaţa.

„Ştiu doar că s-a spânzurat. Aseară am aflat că este internat aici. Când îşi revine, vreau să intre la puşcărie", a spus Paula Dobre. Doctorii au avertizat-o pe tânără că nu poate păstra sarcina.

„Eu nu am vrut copilul, el l-a vrut", a declarat aceasta. Conducerea spitalului a declarat că reîntâlnirea celor doi foşti iubiţi în aceeaşi rezervă este doar o întâmplare şi că îl va muta pe unul dintre ei în alt salon.

Gândul că ar putea ajunge la închisoare l-a determinat pe Claudiu să-şi pună capăt zilelor. S-a ascuns într-o magazie şi a vrut să se spânzure, însă dorinţa sa de a muri nu s-a împlinit. A fost găsit la scurt timp de câţiva săteni care l-au dus la spitalul din Galaţi, unde se zbate acum între viaţă şi moarte.

„O poveste de viaţă tragică şi morbidă în acelaşi timp, care reuşeşte să combine opera lui Carmen de Bizet cu Romeo şi Julieta. Făptaşul, regretând crima, şi-a pus ştreangul de gât într-o magazie. Acum se află în comă şi este ventilat mecanic. Drumul spre iad e pavat cu bune intenţii şi iată că şi iubirea duce uneori în iad", a spus dr. Nicolae Bacalbaşa, director de imagine al Spitalului Clinic de Urgenţă
Galaţi.

Subcomisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, a declarat că, în cazul în care tânărul îşi va reveni, va fi cercetat pentru tentativă de omor. El riscă, în funcţie de verdictul magistraţilor, între 3 şi 12 ani de puşcărie.

"O poveste de viaţă tragică şi morbidă în acelaşi timp, care reuşeşte să combine opera lui Carmen de Bizet cu Romeo şi Julieta. Făptaşul se află acum în comă şi este ventilat mecanic."
Nicolae Bacalbaşa
doctor

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite