Oraşul Comăneşti rămâne "pe uscat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De o săptămână, patru sute de familii din Comăneşti nu au apă la robinete din cauza datoriilor înregistrate de asociaţiile de proprietari către furnizorul Comunal Service. După mai multe

De o săptămână, patru sute de familii din Comăneşti nu au apă la robinete din cauza datoriilor înregistrate de asociaţiile de proprietari către furnizorul Comunal Service. După mai multe discuţii, şefii asociaţiilor de locatari au dat vina, pentru situaţia disperată în care se află, pe legislaţia care nu-i avantajează, pe influenţele de grup care s-au format la nivelul oraşului, dar şi pe nepăsarea unor locatari.
"Avem sume restante curente care se pot plăti. Dar dacă noi facem eforturi şi-i ameninţăm cu somaţii şi executări silite pe datornici, tot nu putem s-o scoatem la capăt. Asta pentru că penalităţile şi majorările de neplată sunt foarte mari şi imposibil de achitat în acest moment", au spus administratorii. Directorul general de la firma Comunal Service, Florin Pătulea, le-a reproşat slaba implicare în strângerea debitelor restante. "Nu se poate să avem datorii de peste 12 miliarde de lei vechi, în condiţiile în care fondul locativ este de 420 de apartamente. Ceva nu este în regulă. Dacă anul trecut, când au fost inundaţiile, am obţinut păsuială din partea portăreilor de la Fisc, anul acesta ne-au executat silit şi ne-au blocat conturile din bancă. În această situaţie nu pot să mai fiu îngăduitor cu nimeni", a spus directorul Pătulea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite