O româncă de 24 de ani a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Surse neoficiale din comună spun că Adela locuia de mai mulţi ani în Marea Britanie, la Londra Foto: Arhivă
Surse neoficiale din comună spun că Adela locuia de mai mulţi ani în Marea Britanie, la Londra Foto: Arhivă

Adela M., o tânără de 24 de ani din Someş Odorhei, a fost găsită decedată într-o cameră de hotel din Londra, Marea Britanie.

Poliţiştii britanici au informat autorităţile din România cu privire la acest caz, însă nu au transmis cauzele decesului, potrivit monitoruldesalaj.ro

Surse neoficiale din comună spun că Adela locuia de mai mulţi ani în Marea Britanie, la Londra. Era singură la părinţi, iar familia sa este una cunoscută în comunitate, mama sa fiind consilier local din partea PMP.

„Dumnezeu te-a vrut la el! Noi te-am fi vrut aici! Să mă ierţi că am plecat de lângă tine, să mă ierţi că te-am certat, că nu te-am ascultat când trebuia! Eşti sora mea din altă mamă, ai fost familia mea! Iartă-mă ca nu am stat lângă tine… Azi erai aici cu noi Ela! Te iubesc şi te voi iubi mereu! Îmi e greu să cred că te voi conduce pe ultimul drum! Drum lin spre îngeri frumoasa mea!”, a scris o prietena a tinerei, pe Facebook.

Din câte se pare, tânăra a fost găsită decedată într-o cameră de hotel din Londra, iar Ambasada României din Anglia a alertat Poliţia Română, după cum ne transmit autorităţile române. „Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sălaj a fost abilitat să informeze familia despre deces”, transmite Poliţia Sălaj, potrivit Slajulliber.ro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite