O aeronavă Tarom care circula de la Frankfurt la Bucureşti a aterizat la Timişoara după aprinderea unui senzor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piloţii unei aeronave Boeing 737 a companiei Tarom care circula de la Frankfurt la Bucureşti au solicitat, vineri seară, să aterizeze pe Aeroportul din Timişoara, după ce un senzor de la bordul aparatului de zbor s-a aprins. Cei 82 de pasageri ai aeronavei sunt în siguranţă, iar după ce va fi verificat avionul îşi va continua drumul, spun reprezentanţii companiei.

Vineri seară, în jurul orei 21.00, piloţii unei aeronave Boeing 737 care circula de la Frankfurt la Bucureşti au cerut să aterizeze la Timişoara după ce un senzor de la bordul aparatului de zbor s-a aprins.

Avionul a aterizat la Timişoara, iar cei 82 de pasageri aflaţi la bord sunt în siguranţă, susţin reprezentanţi ai Aeroportului din Timişoara.

Reprezentanţii aeroportului mai spun că piloţii au cerut aterizarea la Timişoara pentru că au vrut să se asigure că pasagerii sunt în siguranţă, aceştia precizând că nu este vorba despre o aterizare de urgenţă.

Aceleaşi surse au informat că pe durata verificărilor nu a fost necesară coborârea pasagerilor din avion.

Potrivit surselor citate, după ce va fi verificată, aeronava îşi va continua drumul spre Capitală.

Potrivit unei informări postate ulterior pe site-ul companiei Tarom, cursa TAROM ROT 306 Frankfurt- Bucureşti din 26 mai 2017, care a decolat de pe Aeroportul din Frankfurt la ora 19:29, având la bord 82 de pasageri, a aterizat pe Aeroportul din Timişoara din cauza unei semnalări a unui sensor de la bordul aeronavei B 737-700, care a antrenat executarea procedurii de aterizare pe primul aeroport.

Aeronava a aterizat în condiţii normale şi în siguranţã la Timişoara la ora 21:20, iar în prezent au loc verificări tehnice.

Reprezentanţii Tarom au anunţat că pasagerii aeronavei vor fi preluaţi de un alt avion.

„Conform politicii companiei TAROM, care pune mai înainte de toate siguranţa pasagerilor săi, s-a decis preluarea acestora cu o alta aeronavă până la Bucureşti", a anunţat Tarom.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite