Irina Tănase, iubita lui Dragnea, şi fiul fostului lider PSD, în vizită la Rahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

Irina Tănase şi Ştefan Valentin Dragnea au ajuns joi la Penitenciarul Rahova în vizită la Liviu Dragnea. Este prima vizită a celor doi, aceştia au adus şi un bagaj, cu lucruri necesare pentru fostul lider PSD.

„Irina Tănase, cu 30 de ani mai tânără decât Dragnea, a venit îmbrăcată într-o rochie albă, vaporoasă, cu ochelari de soare la ochi. Ea nu a vrut să facă declaraţii. Fiul lui Dragnea a evitat orice discuţie cu presa”, notează publicaţia online Ştiripesurse.

Fiul lui Liviu Dragnea s-a întâlnit la intrarea la penitenciarul Rahova cu jurnalistul Victor Ciutacu, cu care s-a îmbrăţişat călduros.

Iubita lui Liviu Dragnea a plecat după o vizită de o oră la Penitenciarul Rahova, fără a spune însă cum se simte fostul lider PSD. Alături de Irina a fost şi fiul lui Liviu Dragnea, Valentin.

Ce doi au ieşit după o oră de la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat Liviu Dragnea. Au refuzat însă să spună în ce formă se află Liviu Dragnea sau ce a cerut să i se aducă.

Cert este că Irina avea la ea o valiză, iar o persoană care o însoţea îi ţinea o umbrelă în faţă pentru a limita accesul presei.

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat acum 2 zile după ce l-a vizitat pe liderul PSD la Penitenciarul Rahova, că starea lui de spirit este una pe care o are oricine într-o astfel de situaţie, subliniind că este „un om minunat” şi nu se aştepta la o condamnare, pentru că se consideră nevinovat.

„Greu (a primit vestea, n.r.) Orice om care s-ar afla într-o situaţie ca asta ar fi... Credeţi că este ceva plăcut? E în regulă. (...) Am vorbit. Este un bărbat minunat, dar starea de spirit este ca a oricărui om care este într-o situaţie de genul acesta”, a declarat Flavia Teodosiu potrivit Mediafax, avocatul lui Liviu Dragnea, la ieşirea din Penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe Dragnea.

Potrivit lui Teodosiu, nu au fost încă abordate discuţii privind o eventuală cale de atac: „Acestea sunt strategii care urmează, ne gândim”.

Flavia Teodosiu a mai spus că Dragnea nu se aştepta la o decizie de condamnare.

„Cum să se aştepte când un om se consideră un om nevinovat? (se aştepta la verdict, n.r.)”, a spus avocatul.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în cazul preşedintelui PSD Liviu Dragnea, acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum. Dragnea a fost încarcerat, luni, la Penitenciarul Rahova.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite