Hyundai furat în Italia, identificat la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism furat în Italia a fost identificat de poliţiştii de frontieră din Vama Turnu, la intrarea în ţară. Întorcându-se din Italia, craioveanul Dorin C., 32 de ani, s-a prezentat la

Un autoturism furat în Italia a fost identificat de poliţiştii de frontieră din Vama Turnu, la intrarea în ţară. Întorcându-se din Italia, craioveanul Dorin C., 32 de ani, s-a prezentat la vamă, la volanul unui autoturism Hyundai SantaFe, înmatriculat în Italia.
Toate documentele autoturismului, prezentate de craiovean la controlul de frontieră, erau pe numele unui cetăţean italian, domiciliat în Milano. Având unele suspiciuni legate de autoturism, poliţiştii de frontieră au făcut verificări în Italia, de unde li s-a comunicat că atât autoturismul, cât şi plăcuţele de înmatriculare figurau ca furate din februarie 2006. Potrivit spuselor sale, Dorin C. a ieşit legal din ţară la începutul lunii februarie. La întoarcere, o persoană pe care nu o cunoştea l-a solicitat să conducă autoturismul sus-menţionat, până în România, în schimbul sumei de 500 de euro. Autoturismul, în valoare de 80.000 de lei (800 milioane de lei vechi), împreună cu documentele prezentate de craiovean, au fost reţinute de către poliţiştii de frontieră.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite