Escroc sentimental judecat la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Cluj-Napoca a început, ieri, procesul unui cetăţean din Giurgiu care a sedus şi deposedat de bunuri, în ultimii doi ani, mai multe tinere. Viorel Vrabie, 31 ani, avea ca sistem de

Judecătoria Cluj-Napoca a început, ieri, procesul unui cetăţean din Giurgiu care a sedus şi deposedat de bunuri, în ultimii doi ani, mai multe tinere. Viorel Vrabie, 31 ani, avea ca sistem de operare abordarea victimelor pe un site. Profitând de o putere de convingere ieşită din comun, ajungea în contact cu fetele, la domiciliul lor, şi, după întâlniri fierbinţi de maximum două zile, cu dragoste la prima vedere şi promisiuni de căsătorie, fura ce găsea la îndemână, bani şi bijuterii, şi dispărea subit, fără urmă.
Pe rolul instanţei clujene este dosarul tinerei Mirela Luduşan, căreia i-a spus că este jurist la Direcţia Generală a Vămilor din Bucureşti, prezentându-se sub identitatea falsă de Alexandru Damian. Aflând codul de acces al cardului tinerei, a profitat de plecarea repetată a fetei la baie, în camera de hotel, sustrăgând cardul acesteia şi banii, în valoare totală de 65 milioane de ROL, în noaptea de 21/22 ianuarie anul curent.
Altei tinere din Petroşani, Camelia Stuparu, i-a cerut anul trecut 300 de euro, încă de la prima întâlnire, i-a mai furat apoi alte 700 de euro şi bijuterii în valoare de peste 20 milioane de lei. Poliţiştii susţin că pe numele bărbatului sunt cel puţin şase reclamaţii de acest gen, aflate în diferite faze de cercetare. Vrabie recunoaşte contactele cu victimele, dar respinge acuzaţia de furt. Bărbatul este necăsătorit, are studii medii şi antecedente penale de furt. Vrabie nu a putut fi adus ieri la Cluj, de la Penitenciarul din Giurgiu, deoarece are şi acasă probleme judiciare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite