Ce spune Dan Voiculescu despre vizita de joi seară la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Voiculescu, într-o vizită de patru ore la sediul DNA
Dan Voiculescu, într-o vizită de patru ore la sediul DNA

Dan Voiculescu, fondatorul PC, a făcut mai multe precizări în ceea ce priveşte vizita sa la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de joi seară. Omul de afaceri care controlează postul de televiziune Antena 3 îl laudă pe procurorul care l-a chemat şi i-a impus controlul judiciar şi face afirmaţii despre oameni oneşti din rândul serviciilor secrete.

Dan Voiculescu a postat pe blogul personal mai multe idei, nelipsind comentarii scurte la dosarul ICA care se judecaă la Curtea de Apel Bucureşti, dar şi citarea sa la DNA, într-un dosar de şantaj, acolo unde ar fi fost reclamat de mai mulţi oameni de afaceri.

„În calitate de principal adversar politic al lui Băsescu Traian, doresc sa fac următoarele precizari referitoare la evenimentele petrecute în ultimele zile:

1. Referitor la procesul Telepatia – profesorul Mateuţ consideră că au fost încălcate mai multe texte de lege motiv pentru care s-a decis iniţierea unor acţiuni reconvenţionale (care vor fi prezentate presei duminică, 6 iulie).

2. În legătura cu faptul că ieri, la ora 15.00, am fost convocat la DNA pentru ora 16.00, într-un dosar penal din 2013, precizez:

la DNA am stat cca. 4 ore pentru a lua la cunoştinţă aşa-zisele acuzaţii de şantaj.

Acuzaţiile nu aveau nici o legatură cu mine şi erau bazate pe nişte declaraţii mincinoase.

Şi pentru că vreau ca lucrurile să fie clare, menţionez că nu mi-au fost prezentate nici înregistrări audio, nici înregistrări video şi nici fapte materiale ilegale, nicio probă referitoare la când s-ar fi întâlnit cineva cu mine pentru pretinsul şantaj, unde (?) sau cine (?) mai era prezent ???

În plus, aşa cum am mai spus, nu am nicio relaţie cu cei care declară că i-aş fi şantajat.

Totodată, vreau să subliniez atitudinea corectă a procurorului care m-a audiat şi să-l asigur că voi respecta prevederile din ordonanţa prin care a dispus controlul judiciar.

În perioada imediat următoare se va demonstra că atât în serviciile secrete, cât şi în sistemul judiciar, inclusiv DNA, există oameni oneşti care îşi fac cu conştiinciozitate meseria.“

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Marian Căpăţână: Voiculescu ar fi dat un milion de euro pentru a-l implica pe preşedinte în scandal. Omul de afaceri ameninţă că-l dă în judecată

Noi informaţii apar în scandalul privind presupusul trafic de influenţă realizat de Mircea Băsescu. Marian Căpăţână, cel care ar fi intermediat banii, a declarat în faţa instanţei că fiul lui Bercea Mondial i-ar fi spus că Dan Voiculescu i-a dat un milion de euro pentru a-l implica într-un scandal pe fratele preşedintelui. Omul de afaceri răspunde acestor acuzaţii şi spune că vrea să îl dea în judecată pe Căpăţână.

Complet de coşmar pentru Dan Voiculescu. Cine sunt cei doi noi magistraţi care îl vor judeca pe cel care controlează Antena Grup

Dan Voiculescu are un nou complet de judecată în procesul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, format din magistraţi tineri, care par lipsiţi de inhibiţii faţă de numele grele pe care le-au judecat.

Judecătorii lui Voiculescu fug de sentinţă ca dracul de tămâie

Magistraţii refuză să mai judece dosarul privatizării Institutului pentru Cercetări Alimentare, în care omul de afaceri Dan Voiculescu este acuzat de spălare de bani. Judecătorul Florică Duţă a anunţat ieri că se pensionează şi nu mai vrea să judece nici măcar pe cererile făcute de avocaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite