Crimă oribilă la Lugoj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ucigaşul spune că şi-a confundat victima cu diavolul

O crimă de o violenţă ieşită din comun s-a petrecut duminică la Lugoj. Victima, o femeie de 70 de ani, a fost practic măcelărită de un vecin.
Ochii şi limba au fost găsite de medicul legist în încăperea în care a avut loc crima. Medicul mai spune că pe corpul bătrânei a constatat multiple semne de violenţă.
Surprinzător, poliţiştii l-au găsit la locul faptei pe criminal, Dorel Lucian C., un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Lugoj. El şi-a recunoscut crima şi a declarat că a venit la bătrână pentru a discuta probleme personale. Pe fondul unor discuţii contradictorii, dar şi pentru că se afla, spune el, sub influenţa unor medicamente care i-au afectat sistemul nervos, a ucis-o pe bătrână. "A invocat forţe oculte, afirmând că bătrâna avea diavolul în ochi şi în limbă şi de aceea a omorât-o", a declarat unul dintre anchetatori.
Criminalul a încercat apoi să se sinucidă, aruncându-se în WC-ul de serviciu din curtea casei, de unde a fost scos de un vecin şi de cei doi poliţişti comunitari care au ajuns primii la locul crimei. Infractorul a fost arestat pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav.
El a fost prezentat, ieri, Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite