Brigada Rutieră: 10 semafoare defecte în Bucureşti. Femeie grav accidentată în Piaţa Romană din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
10 semafoare sunt defecte în Capitală FOTO Mihaela Cojocariu
10 semafoare sunt defecte în Capitală FOTO Mihaela Cojocariu

Zece semafoare sunt defecte în Capitală, traficul fiind aglomerat în prima zi de la reluarea şcolilor. Nici metroul nu a funcţionat mai bine, au precizat cei care au ales această variantă.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, sunt defecte semafoarele din intersecţiile Piaţa Unirii, Piaţa Unirii — Splaiul Unirii, Str. Ion Iliceanu — Şos. Berceni, Piaţa Eroii Revoluţiei, Str. Braşov — Bd. Timişoara, Calea Vitan — Şos. Mihai Bravu, Bd. 1 Mai — Str. Braşov, Bd. Drumul Taberei — Bd. Vasile Milea, Bd. Drumul Taberei — Str. Domniţa Ruxandra, Bd. Drumul Taberei — Str. Lt. Găină.

Problemele la semafoare sunt în curs de remediere, precizează sursa citată. În ultimele 24 de ore, în Capitală s-au înregistrat nouă accidente auto, soldate cu un rănit grav şi opt uşor.

Femeie accidentată grav de un autoturism în zona Piaţa Romană

O femeie a fost grav accidentată de un autoturism, luni dimineaţă, în zona Piaţa Romană, după ce ar fi traversat pe culoarea roşie a semaforului, pe trecerea de pietoni.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, informează Brigada Rutieră a Poliţiei.

Potrivit sursei citate, au fost blocate banda 1 şi 2, pe sensul dinspre Universitate. Circulaţia în zonă se desfăşoară sub dirijare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite