Accident grav în Călăraşi: 18 răniţi după ciocnirea dintre un microbuz şi un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier grav a avut loc pe DN4, luni seara, în localitatea Curcani din judeţul Călăraşi: 18 persoane au fost rănite în urma ciocnirii dintre un microbuz şi un autoturism, dintre care patru se află în stare gravă. ISU Călăraşi a activat planul roşu de intervenţie, fiind trimise şi echipaje SMURD de la Bucureşti, relatează news.ro şi Digi24.

UPDATE Un bilanţ revizuit al accidentului comunicat de ISU Călăraşi indică 18 persoane rănite, conform Digi24, iar numărul persoanelor rănite grav a crescut la patru. 

Cele patru persoane rănite grav au fost transportate către spitale din Bucureşti, în timp ce restul persoanelor rănite au fost duse la cel mai apropiat spital, din localitatea Olteniţa.

-ŞTIREA INIŢIALĂ-

Microbuzul în care se aflau 19 persoane s-a răsturnat după ciocnirea cu un autoturism în care se aflau alte patru persoane, potrivit purtătorului de cuvânt ISU Călăraşi.

Doisprezece dintre pasagerii microbuzului şi două dintre persoanele aflate în maşină au necesitat îngrijiri medicale; niciuna dintre victime nu a necesitat descarcerare.

Circulaţia este oprită momentan pe o porţiune din tronsonul DN4 Curcani-Olteniţa.

”Toţi cei răniţi sunt conştienţi, nu sunt victime decedate, din primele evaluări doi dintre răniţi par a fi mai grav”, a declarat reprezentantul ISU Călăraşi.

„Două persoane dintre cele rănite sunt considerate grave de către colegii noştri. Au fost mobilizate echipaje SMURD Bucureşti, iar răniţii grav vor fi aduşi la Bucureşti” a declarat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, într-o intervenţie telefonică la Digi24.

Mai multe echipaje de poliţie, ambulanţe şi echipaje SMURD Bucureşti au ajuns la faţa locului. La momentul redactării acestui material, toţi răniţii au fost preluaţi de către ambulanţe şi sunt transportaţi către spitale din Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite