74 de percheziţii într-un dosar privind traficul de droguri. 165 de persoane vor fi audiate VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Nu mai puţin de 74 de percheziţii au avut loc azi dimineaţă în judeţele Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa, la persoane bănuite de trafic de droguri, iar 165 de persoane au fost duse la audieri.

„Astăzi, 24 martie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi au efectuat 74 de percheziţii domiciliare, în judeţele Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc, precum şi operaţiuni cu substanţe psihoactive. Totodată, au fost puse în aplicare 165 de mandate de aducere”, conform unui comunicat al Poliţiei Române.

Potrivit poliţiştilor, din cercetări a reieşit că, pe parcursul ultimilor doi ani, persoanele bănuite de comiterea acestor infracţiuni ar fi comercializat în judeţele Galaţi, Brăila şi Dâmboviţa, droguri de risc şi mare risc, precum şi cocaină sintetică, substanţe provenite din afara teritoriului ţării. 

Astfel că în urma activităţilor desfăşurate, au fost descoperite şi ridicate droguri din categoria celor menţionate mai sus şi diverse sume de bani. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

La acţiune au participat poliţişti din cadrul brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Bacău şi Prahova, inspectoratelor de poliţie judeţene Galaţi şi Brăila, luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Galaţi, precum şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite