22 de primării timişene au atribuit ilegal lucrări la drumuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un control al Finanţelor timişene a scos la iveală faptul că nu mai puţin de 22 de primării din judeţ au nereguli grave în privinţa atribuirii lucrărilor la drumuri. Controlul cuprinde

Un control al Finanţelor timişene a scos la iveală faptul că nu mai puţin de 22 de primării din judeţ au nereguli grave în privinţa atribuirii lucrărilor la drumuri. Controlul cuprinde perioada 2004 şi începutul anului 2005.
Niciuna dintre primării nu a respectat în totalitate legislaţia. În top se situează Primăria Sânnicolau Mare şi cea din Săcălaz, care nici măcar nu au organizat licitaţii pentru atribuirea lucrărilor. La Cenad, administraţia a "uitat" să treacă în contract valoarea lucrării, garanţiile şi termenele de finalizare. În total, cele 22 de primării timişene au prejudiciat bugetele locale cu peste un milion de lei noi, bani luaţi de patru firme de construcţii în domeniu. Inspectorii de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Timiş au sesizat organele de urmărire penală. Laviniu Bedrosian, şeful Corpului de control al prefectului, a declarat că va face, la rândul său, un control la toate cele 22 de primării şi, dacă rezultatele se confirmă, va sesiza Curtea de Conturi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite