Se ridică maşinile abandonate în Sectorul 6 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Opt maşini au fost ridicate în cadrul programului „Bulina“ FOTO Primăria Sectorului 6
Opt maşini au fost ridicate în cadrul programului „Bulina“ FOTO Primăria Sectorului 6

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 continuă să ridice de pe domeniul public maşinile care au fost abandonate de către proprietari, făcând astfel noi locuri de parcare.

Astfel, opt autoturismele care ocupau inutil domeniul pubic au fost ridicate în cadrul programului „Bulina, după cum au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 6. Aceştia susţin că spaţiile eleiberate sunt curăţate şi transformate în noi locuri de parcare.

Campania „Bulina” a fost demarată de Primăria Sectorului 6 în luna octombrie 2013 şi face parte din programul de gestionare a vehiculelor fără stăpân (fără numere de înmatriculare) care sunt abandonate pe spaţiile publice din sector şi care, de cele mai multe ori, sunt transformate în „locuinţe” pentru persoanele fără adăpost, devenind focare de infecţie.

Pe toată durata desfăşurării campaniei au fost eliberate peste 100 de locuri de parcare, iar acţiunea se va derula şi pe parcursul acestui an. 

Activitatea de ridicare a maşinilor „uitate” de proprietari pe domeniul public se derulează conform Legii nr. 421/27.06.2002,  privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ teritoriale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite