Scăunel „tunat“ pentru copii, la Baby Expo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că e vorba de părinţi sau de bunici, bucureştenii au venit azi-dimineaţă la Sala Polivalentă din Capitală, însoţiţi, binenţeles de prichindei, pentru a descoperi noutăţile prezentate în cadrul ediţiei de vară a Salonului Baby Expo.

Printre noutăţi, părinţii au apreciat căruciorul sport Jane Sonic, cu o greutate de 5,5 kilograme şi pliere de tip umbrelă; placarea în bronz a pantofiorilor copiilor; rochiţe din mătase naturală cu cristale Swarovski şi un ursuleţ de desenat, lavabil care poate fi colorat cu markere.

Marea atracţie a târgului o reprezintă standul unde se primesc comenzi pentru placarea în bronz sau argint a pantofiorilor pentru a păstra amintirea de nepreţuit a primilor paşi ai copilului. Pentru asta, părinţii trebuie să scoată din buzunar 1.200 de lei pentru un pantofior.

Tinerii părinţi au mai fost atraşi, astăzi, de scaunele pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani, care au încorporate boxe audio în dreptul urechilor, conectate la un MP3 Player. Preţul unei astfel de „fiţe“ ajunge la 1.100 de lei.

Părinţii pot vizita salonul Baby Expo până duminică, zilnic, între orele 10.00 şi 19.00, iar în ultima zi, până la ora 16.00. Intrarea la expoziţie costă 10 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite