Restricţii de circulaţie în zona Arenei Naţionale. Meciul România-Finlanda paralizează traficul rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier va fi restricţionat joi, 8 octombrie, în apropierea Arenei Naţionale, aici unde va avea loc meciul de fotbal România - Finlanda.

Astfel, traficul rutier va fi restricţionat  după cum urmează:

-la nevoie, gradual, în funcţie de numărul de spectatori, pe Str. Tony Bulandra, cu excepţia mijloacelor RATB, până la terminarea partidei şi asigurarea defluirii

-la nevoie, gradual, în funcţie de numărul de spectatori, pe Bd. Pierre de Coubertin, între Şos.Iancului şi intrarea în Stadionul Naţional Arena, cu excepţia mijloacelor RATB, pe Bd. Basarabia - banda I de circulaţie, sensul dinspre Bd. Chişinău către Piaţa Hurmuzachi, pe Str. Vatra Luminoasă, de la intersecţia cu Str.Tony Bulandra, până la intersecţia cu Bd.Pierre de Coubertin, inclusiv devierea traseelor RATB, precum şi pe Str. Maior Coravu, inclusiv străzile care acced spre Str. Maior Coravu, dinspre Str. Vatra Luminoasă şi invers

-începând cu ora 15.00, pe Str.Vasile Şerbănică, pe tronsonul cuprins între Bd.Basarabia şi intrarea în stadion

-pe momentul defluirii spectatorilor, gradual, pe Bd. Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi Bd. Chişinău, pe Str. Maior Coravu şi pe Bd. Pierre de Coubertin.

Rute ocolitoare:

• Şos. Mihai Bravu – Şos. Iancului – Şos. Pantelimon

• Bd. Unirii – Bd. Decebal – Şos. Mihai Bravu – Str. Baba Novac – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Basarabia

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu atenţie sporită, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri, că intenţia lor de traversare, a fost observată de către şoferi. Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

Metroul şi tramvaiele circulă după un program prelungit

Cu ocazia partidei de fotbal România – Finlanda din această seară, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va prelungi programul de circulaţie pe liniile de tramvaie 1, 40, 56, liniile de troleibuze 86 şi 90, precum şi pe liniile de autobuze 101, 102, 104, 133, 311, 330 şi 335, care vor funcţiona până la defluirea spectatorilor din zona Stadionului Arena Naţională.

De asemenea, pe lângă aceste linii, care asigură relaţia cu zona centrală şi cu reţeaua Metrorex, călătorii vor avea la dispoziţie şi liniile de transport de noapte.

„Joi, 8 octombrie, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore. Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00:45 pe liniile M1, M2, M3 şi M4. Intervalul de circulaţie va fi de aproximativ 10-12 minute“, anunţă reprezentanţii Metrorex.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite