Poliţiştii din Sectorul 6 au amendat sute de comercianţi în luna decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Sectorul 6 al Capitalei au amendat în luna decembrie sute de persoane, verificând pieţele din sector, dar şi zonele limitrofe ale locuinţelor. Totodată, agenţii au descoperit grupuri de persoane consumatoare de alcool şi producători agricoli care nu respectau normele de curăţenie.

Agenţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au făcut în luna decembrie numeroase verificări, încercând să crească siguranţa locuitorilor din sector.

În timpul acţiunilor de verificare, poliţiştii au descoperit mai multe grupuri de persoane care consumau alcool în zonele limitrofe locuinţelor.

Totodată, în urma intervenţiilor au fost legitimate 799 de persoane, identificate 115 de persoane fără adăpost şi aplicate 50 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.550 lei.

De asemenea,  în pieţele agroalimentare din Sectorul 6 au fost efectuate controale în vederea îndepărtării falşilor producători agricoli şi pentru respectarea normelor de curăţenie. Au fost legitimate 739 de persoane, aplicate 349 sancţiuni contravenţionale şi confiscate bunuri, fructe şi legume,  comercializate ilegal, în valoare de 15.513 de lei.

Pe aceeaşi temă:

Poliţiştii gălăţeni au aplicat peste 1.100 de sancţiuni contravenţionale în perioada sărbătorilor de iarnă

1.670 de persoane au fost amendate cu suma totală de 400.000 de lei, în perioada Sărbătorilor de iarnă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite